Registracija vozila

registracija vozila

Registracija vozila svake godine Vam oduzima barem jedan dan u prikupljanju dokumentacije, plaćanja taksi i ostale "papirologije". Da bi Vam ovaj dan što lakše prošao nudimo Vam uslugu registrovanja Vašeg automobila u našem auto centru. Sve što je potrebno je da dođete u naš Auto centar gde možete obaviti sve aktivnosti vezane za registraciju od tehničkog pregleda do osiguranja vozila. Zato nemojte da se dvoumite pri sledećoj registraciji. Uštedite dragoceno vreme. Produženje registracije se obavlja na samom tehničkom pregledu.

Uplata za registraciju se može vršiti na rate (3-12 mesečnih rata) putem administrativne zabrane ili čekova.

Dokumenta koja su potrebna za fizička lica su samo lična karta I saobraćajna dozvola, a za pravna je uz saobraćajnu dozvolu neophodno dostaviti I rešenje iz APR-a kao I ovlašćenje overeno na memorandumu vaše firme pečatom i potpisom odgovornog lica.

Ukoliko se radi o prvoj registraciji, uz sva gore pomenuta dokumenta (isto kao za fizička I pravna lica) potrebno je dostaviti I dokumentaciju sa carine.

Prenos vlasništva

Promena imaoca vozila ili prenos vlasništva vozila je materijalno-pravni postupak koji se može obaviti i prilikom redovne registracije vozila. Kod kupovine polovnog, već registrovanog vozila, prenos se vrši isključivo sa licem navedenim kao vlasnikom u saobraćajnoj dozvoli, odnosno ovlašćenim licem i to sklapanjem kupoprodajnog ili posredničkog ugovora overom potpisa kod opštinskog ili sudskog pisara. Da bi ugovor ili račun bio važeći, neophodno je platiti porez kod nadležne poreske uprave u visini od 2,5 % od procenjene vrednosti vašg vozila.

Sve ovo možete na veoma lak način obaviti u stanici za tehnički pregled morotnih vozila "Cesta".

Pravne usluge

Savremeni život ostavlja Vam malo vremena za svakodnevne obaveze. Da li ste u mogućnosti da sve obavite sami? Zato smo odlučili da izađemo u susret Vašim željama i uštedimo Vam vreme i novac. Duga čekanja, neljubazni radnici na šalterima će postati prošlost. Na jednostavan, brz i moderan način obavite sve pravne probleme vezane za registraciju, osiguranja i prenosa vlasništva Vašeg vozila. Sve pravne usluge su besplatne za korisnike naših usluga.

VRH